Ásványtörmelékes – Hópehely obszidián

1290 Ft

  • Check Mark Várható kiszállítás : 2-5 munkanapon belül
  • Check Mark Ingyenes szállítás: 20 000 Ft értékű megrendelés felett.

Ez az elegáns és különleges ásványtörmelékes fülbevaló arany színű rozsdamentes acél akasztóval készült, így nemcsak stílusos, de rendkívül tartós és időtálló kiegészítő. A fülbevaló igazi ékszerkülönlegesség, amely a természet szépségét és az ásványok gyógyító erejét egyesíti. A benne található ásványtörmelék hópehely obszidiánból készült, amely egyedi megjelenést biztosít a fülbevalónak, miközben egyensúlyt és harmóniát hoz viselője életébe.

A fülbevaló könnyű súlyának köszönhetően kényelmes viselet, így egész nap hordhatod anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Teljes hossza 4 cm. Az arany szín és a hópehely obszidián különleges kombinációja stílusos megjelenést biztosít, amely könnyedén illik bármilyen öltözethez, legyen szó alkalmi vagy hétköznapi viseletről.

A hópehely obszidián egy vulkanikus eredetű, természetes üvegkő, amely nevét jellegzetes mintázatáról kapta. A sötét, fekete alapját hópelyhekre emlékeztető fehér foltok díszítik, ami igazán különlegessé teszi ezt az ásványt. A hópehely obszidián különösen értékes ásvány a spirituális világban, mivel úgy tartják, hogy segít megtisztítani az elmét a negatív energiáktól és érzelmektől, valamint támogatja az önreflexiót és a belső béke megtalálását.

Az obszidián gyógyító hatásai közé tartozik az érzelmi egyensúly és stabilitás megteremtése. Segít viselőjének, hogy a stressz és a feszültség könnyebben oldódjon, miközben elősegíti a nyugalom és a belső béke megtapasztalását. Az ásvány közismerten támogatja az önvizsgálatot, segít abban, hogy felismerjük és elengedjük a régi, már nem szolgáló mintákat, és új alapokra helyezzük életünket. Ezáltal a hópehely obszidián fülbevaló nemcsak esztétikai, de spirituális szempontból is értékes ajándék lehet önmagunknak vagy szeretteinknek.

Csomagolás: Webshopunkban minden terméket igényes, tetszetős csomagolásban küldünk, hogy már az első pillanattól különleges élményt nyújtson. Ha azonban a vásárló ajándékba szánja a terméket, külön kérés esetén lehetőség van ajándékcsomagolásra is. Ehhez elegendő egy üzenetet küldeni a megrendelés után, és egyedi megbeszélés alapján ajándékcsomagolásban postázzuk a terméket, hogy tökéletes meglepetés lehessen.

    Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlapon, és felveszem veled a kapcsolatot.

    szín

    rózsaszín, piros, kék, krémszínű

    ár

    1190