Ásványtörmelékes – Karneol

1290 Ft

  • Check Mark Várható kiszállítás : 2-5 munkanapon belül
  • Check Mark Ingyenes szállítás: 20 000 Ft értékű megrendelés felett.

Ez a 4 cm hosszú, karneol ásványtörmelékkel készült fülbevaló különleges, meleg narancssárga árnyalatával elegáns és energiát sugárzó kiegészítő. A karneolt az életerő és a kreativitás kövének tartják, amely fokozza a vitalitást és önbizalmat ad viselőjének. Spirituálisan a karneol erősíti a motivációt, támogatja a bátorságot, és segít leküzdeni a félelmeket. Úgy tartják, hogy ez az ásvány segít összekapcsolódni a föld energiáival, növeli a szenvedélyt és erősíti a céltudatosságot.

Egészségügyi szempontból a karneol pozitív hatással lehet a vérkeringésre, serkenti az anyagcserét, és hozzájárulhat a szövetek regenerálódásához. Gyakran használják az alhasi problémák, valamint a női reproduktív szervek erősítésére is.

A fülbevaló könnyű kialakítása miatt kényelmes viselet egész napra, így tökéletes választás mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra. A rozsdamentes acél akasztó nemcsak tartósságot biztosít, hanem bőrbarát is, így érzékeny bőrűek számára is ideális. Ez a fülbevaló azoknak készült, akik stílusos, mégis spirituálisan gazdag ékszert keresnek, amely támogatja belső erőiket és pozitív energiát sugároz.

Csomagolás: Webshopunkban minden terméket igényes, tetszetős csomagolásban küldünk, hogy már az első pillanattól különleges élményt nyújtson. Ha azonban a vásárló ajándékba szánja a terméket, külön kérés esetén lehetőség van ajándékcsomagolásra is. Ehhez elegendő egy üzenetet küldeni a megrendelés után, és egyedi megbeszélés alapján ajándékcsomagolásban postázzuk a terméket, hogy tökéletes meglepetés lehessen.

    Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlapon, és felveszem veled a kapcsolatot.

    szín

    rózsaszín, piros, kék, krémszínű

    ár

    1190