Ásványtörmelékes – Rózsakvarc

1290 Ft

  • Check Mark Várható kiszállítás : 2-5 munkanapon belül
  • Check Mark Ingyenes szállítás: 20 000 Ft értékű megrendelés felett.

Ez a 4 cm hosszú fülbevaló rózsakvarc ásványtörmelékből készült, amelynek gyönyörű, lágy rózsaszín árnyalatai az érzelmi mélység és a szeretet kifejeződése. A rózsakvarc a szeretet és az együttérzés köveként ismert, régóta használják a szív gyógyítására és a szeretet energiáinak fokozására. Spirituális szempontból a rózsakvarc segíti a szívcsakra harmonizálását, lehetővé téve viselője számára, hogy megnyíljon a szeretet, a megbocsátás és az elfogadás előtt, így megkönnyítve az érzelmi kapcsolatok elmélyítését.

Az ásvány jótékony hatásai között említik, hogy segít a szorongás és a stressz csökkentésében, erősíti az önértékelést és a belső békét. Használata során sokan tapasztalják, hogy az önszeretet és a pozitív érzelmek könnyebben áramlanak, ami hozzájárul a boldogság érzésének fokozásához.

A fülbevaló könnyű szerkezete és elegáns megjelenése miatt ideális választás a mindennapi viselethez, de alkalmi öltözetekhez is remekül passzol. Rozsdamentes acél akasztója biztosítja a strapabíróságot és a hipoallergén jellemzőket, így érzékeny bőrűek számára is kiváló választás. Ezzel a fülbevalóval nemcsak egy stílusos kiegészítőt viselsz, hanem a rózsakvarc nyújtotta energiákat is magaddal viheted. Engedd, hogy a rózsakvarc által közvetített szeretet és harmónia átjárja mindennapjaidat, miközben kifejezed egyedi stílusodat.

Csomagolás: Webshopunkban minden terméket igényes, tetszetős csomagolásban küldünk, hogy már az első pillanattól különleges élményt nyújtson. Ha azonban a vásárló ajándékba szánja a terméket, külön kérés esetén lehetőség van ajándékcsomagolásra is. Ehhez elegendő egy üzenetet küldeni a megrendelés után, és egyedi megbeszélés alapján ajándékcsomagolásban postázzuk a terméket, hogy tökéletes meglepetés lehessen.

    Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlapon, és felveszem veled a kapcsolatot.

    szín

    rózsaszín, piros, kék, krémszínű

    ár

    1190