Görögdinnye turmalin és rózsakvarc szett végtelen csomóval

5390 Ft

  • Check Mark Várható kiszállítás : 2-5 munkanapon belül
  • Check Mark Ingyenes szállítás: 20 000 Ft értékű megrendelés felett.

Ez a lenyűgöző fülbevaló és karkötő szett a rózsakvarc és görögdinnye turmalin ásványok harmonikus kombinációját kínálja, melyek nemcsak szemet gyönyörködtető megjelenésükkel, hanem spirituális és egészségügyi előnyeikkel is magukra vonják a figyelmet. A rózsakvarc a szeretet és az önelfogadás köve, mely a szívcsakra aktiválására és a belső béke megteremtésére szolgál. Használata segít az érzelmi blokkok oldásában, erősíti a kapcsolatok mélységét, és elősegíti a szeretetteljes energia áramlását.

A görögdinnye turmalin szintén varázslatos ásvány, amely a szív és a szeretet szimbólumaként ismert. Rózsaszín és zöld színárnyalataival nemcsak gyönyörű, hanem segít a lelki egyensúly megteremtésében és a pozitív érzelmek erősítésében is. Az ásvány jótékony hatásai közé tartozik a stressz csökkentése és a szorongás enyhítése, valamint az önbizalom növelése.

A szett tibeti ezüst végtelen csomóval van díszítve, amely az örökkévalóságot és a végtelen szeretetet szimbolizálja. Ez a különleges minta a spirituális fejlődés és a kötelékek tartósságának jelképe, így tökéletesen kiegészíti az ásványok által közvetített üzenetet.

A fülbevaló és karkötő szett nemcsak egy stílusos kiegészítő, hanem a harmónia és a szeretet energiáit is magában hordozza. Kényelmes viselete és elegáns megjelenése miatt tökéletes választás a mindennapi és különleges alkalmakra egyaránt. A természetes ásványok szépsége és a tibeti ezüst tartóssága együtt alkotja ezt a varázslatos ékszer szettet, amely nemcsak a megjelenésedet emeli ki, hanem a belső békédet is támogatja. Viseld bátran ezt a különleges szettet, és hagyd, hogy a rózsakvarc és a görögdinnye turmalin energiái átjárják mindennapjaidat!

A szemek mérete 8 mm. A hozzá illő kis fülbevaló két 6 mm-es rózsakvarc és egy 8 mm-es turmalin ásványszemből áll. A fülbevaló hossza 2,5 cm.

Csomagolás: Webshopunkban minden terméket igényes, tetszetős csomagolásban küldünk, hogy már az első pillanattól különleges élményt nyújtson. Ha azonban a vásárló ajándékba szánja a terméket, külön kérés esetén lehetőség van ajándékcsomagolásra is. Ehhez elegendő egy üzenetet küldeni a megrendelés után, és egyedi megbeszélés alapján ajándékcsomagolásban postázzuk a terméket, hogy tökéletes meglepetés lehessen.

    Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlapon, és felveszem veled a kapcsolatot.