Lávakő, óceán jáspis és teknős szett

4090 Ft

  • Check Mark Várható kiszállítás : 2-5 munkanapon belül
  • Check Mark Ingyenes szállítás: 20 000 Ft értékű megrendelés felett.

Ez a különleges fülbevaló és karkötő szett a lávakő és óceán jáspis ásványok izgalmas kombinációját kínálja, melyek egyedi szépségükkel és jótékony hatásaikkal hívják fel magukra a figyelmet. A lávakő, a Föld mélyéből származó természetes ásvány, erős stabilitást és földelést biztosít viselője számára. Spirituálisan a lávakő a szenvedély és a kitartás köve, amely segíti az érzelmek kifejezését és az élet kihívásaival való megküzdést.

Az óceán jáspis, más néven víz jáspis, gyönyörű árnyalataival és mintázataival megnyugtató hatással bír. Ez az ásvány támogatja az érzelmi egyensúlyt és a belső békét, segít a stressz csökkentésében, miközben fokozza a kreativitást. Az óceán jáspis kapcsolódik a víz eleméhez, így ösztönzi a kapcsolatok mélyebb megértését és a szeretetteljes interakciókat.

A szett különlegességét egy türkinit teknős díszíti, amely a hosszú élet és a védelem szimbóluma. A teknős motívum a kitartást, az állandóságot és az utazást is jelképezi, emlékeztetve viselőjét arra, hogy a lassabb, megfontoltabb lépések gyakran vezetnek a legjobb eredményekhez.

A fülbevaló és karkötő szett dizájnja nemcsak stílusos, hanem kényelmes viseletet is biztosít a mindennapokban és különleges alkalmakra egyaránt. A természetes ásványok elegáns kombinációja nemcsak a megjelenést varázsolja egyedivé, hanem a lávakő és óceán jáspis által közvetített pozitív energiákat is magaddal viheted. Ez a szett ideális választás azok számára, akik szeretnék kifejezni egyedi stílusukat és spiritualitásukat, miközben a természet ajándékait hordják magukon. Viseld bátran ezt a varázslatos szettet, és hagyd, hogy a lávakő és óceán jáspis ereje átjárja mindennapjaidat!

Az ásvány golyók mérete 8 mm. A hozzá illő kis fülbevaló pedig két 6 mm-es fekete lávakő és egy 8 mm-es óceán jáspis ásványszemből áll, a fülbevaló hossza 2,5 cm.

Csomagolás: Webshopunkban minden terméket igényes, tetszetős csomagolásban küldünk, hogy már az első pillanattól különleges élményt nyújtson. Ha azonban a vásárló ajándékba szánja a terméket, külön kérés esetén lehetőség van ajándékcsomagolásra is. Ehhez elegendő egy üzenetet küldeni a megrendelés után, és egyedi megbeszélés alapján ajándékcsomagolásban postázzuk a terméket, hogy tökéletes meglepetés lehessen.

    Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlapon, és felveszem veled a kapcsolatot.