Zoizit és achát szett végtelen csomóval

4690 Ft

  • Check Mark Várható kiszállítás : 2-5 munkanapon belül
  • Check Mark Ingyenes szállítás: 20 000 Ft értékű megrendelés felett.

Ez a gyönyörű fülbevaló és karkötő szett a zoizit epidot és fagyrepesztett achát ásványok harmonikus összeállításával készült, amely nem csupán esztétikai élményt nyújt, hanem számos jótékony hatással is bír. A zoizit epidot, a zöld színárnyalatáról ismert ásvány, támogatja a spirituális fejlődést és a belső növekedést. Ez az ásvány rendkívül erős energiaforrás, amely serkenti az önbizalmat és az életkedvet, miközben elősegíti a szívcsakra harmonizálását. Segít az érzelmi blokkok felszabadításában, lehetővé téve a szeretet és a boldogság szabad áramlását.

A fagyrepesztett achát különleges mintázata és színe varázslatosan tükrözik a természet sokszínűségét. Ez az ásvány erős védelmet nyújt, fokozza az önbizalmat, és elősegíti a testi és lelki egyensúlyt. Az achát segít a stressz csökkentésében és a szorongás leküzdésében, miközben stabilizálja az érzelmeket. Viselője tapasztalhatja a belső béke és a harmónia növekedését, miközben felfedezi az élet szépségeit.

A szett különlegessége a tibeti ezüst végtelen csomó, amely az örökkévalóságot és az állandóságot jelképezi. Ez a motívum a végtelen szeretetet, a spirituális fejlődést és az összetartozást szimbolizálja, erősítve a viselője és az ásványok közötti kapcsolatot. A végtelen csomó emlékeztet arra, hogy az élet ciklikus, és a kapcsolatok sosem érnek véget, csupán új formákat öltenek.

Ez a fülbevaló és karkötő szett tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. A természetes ásványok eleganciája és a tibeti ezüst motívum együtt alkotja ezt a varázslatos ékszer szettet, amely kiemeli viselője egyedi stílusát. Viseld bátran ezt a csodás szettet, és tapasztald meg a zoizit epidot és a fagyrepesztett achát nyújtotta energiákat, amelyek segítenek a lelki és érzelmi harmónia megteremtésében.

A szemek mérete 8 mm. A hozzá illő kis fülbevaló két 6 mm-es zoizit és egy 8 mm-es fagyrepesztett achát ásványszemből áll. A fülbevaló hossza 2,5 cm.

Csomagolás: Webshopunkban minden terméket igényes, tetszetős csomagolásban küldünk, hogy már az első pillanattól különleges élményt nyújtson. Ha azonban a vásárló ajándékba szánja a terméket, külön kérés esetén lehetőség van ajándékcsomagolásra is. Ehhez elegendő egy üzenetet küldeni a megrendelés után, és egyedi megbeszélés alapján ajándékcsomagolásban postázzuk a terméket, hogy tökéletes meglepetés lehessen.

    Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlapon, és felveszem veled a kapcsolatot.