Lila horoszkópos kulcstartó matt ónixszal

3490 Ft

  • Check Mark Várható kiszállítás : 2-5 munkanapon belül
  • Check Mark Ingyenes szállítás: 20 000 Ft értékű megrendelés felett.
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
Fekete Ónix és Horoszkópos Kulcstartó – Egyedi Stílus és Személyre Szabott Védelem

Ez az ásványgyöngyös kulcstartó nemcsak praktikus, hanem egyedi horoszkópos díszítéssel és személyre szabhatósággal is rendelkezik. A fekete ónix gyöngy az erő és védelem ásványaként ismert, amely támogatja viselőjét abban, hogy távol tartsa a negatív energiákat és belső stabilitást találjon a kihívások során. A kulcstartó 3 cm átmérőjű, polimer gyurmából készült horoszkópos bilétát kapott, amelyet epoxi bevonat véd meg a karcolódástól és csillogóvá teszi. A gyurma lila színe elegánsan kiemeli a fekete horoszkóp jelet, így igazán különleges megjelenést kölcsönöz a kulcstartónak.

A kulcstartó karabinerrel vagy kulcskarika formájában választható, hogy mindenki a számára legpraktikusabb változatot találja meg. A biléta hátuljára, emailben egyeztetett szöveg vagy monogram is kérhető, mely 500 Ft kiegészítő költséggel valósul meg, így valóban személyre szabott darabbá válik. Ideális választás mindazoknak, akik személyes és stílusos kiegészítőt keresnek, amely tükrözi horoszkópjukat és egyedi energiáikat.

A webshopunkban kapható, polimer gyurmából készült termékek mindegyike epoxy gyantával van bevonva, hogy biztosítsuk a hosszú élettartamot és tartósságot. Az epoxy réteg nemcsak megvédi a termékeket a töréstől és sérülésektől, hanem szép, csillogó külsőt is kölcsönöz nekik. A bevonatnak köszönhetően a termékek megőrzik eredeti színüket, és idővel sem sárgulnak be, így mindig olyan ragyogóak maradnak, mint az első napon.

Csomagolás: Webshopunkban minden terméket igényes, tetszetős csomagolásban küldünk, hogy már az első pillanattól különleges élményt nyújtson. Ha azonban a vásárló ajándékba szánja a terméket, külön kérés esetén lehetőség van ajándékcsomagolásra is. Ehhez elegendő egy üzenetet küldeni a megrendelés után, és egyedi megbeszélés alapján ajándékcsomagolásban postázzuk a terméket, hogy tökéletes meglepetés lehessen.

    Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlapon, és felveszem veled a kapcsolatot.

    karabíner/karika

    ezüst színű kicsi karabíner, arany színű szív karabíner, ezüst színű szív karabíner, arany színű karika, ezüst színű karika

    csillagjegy

    Bak, Vízöntő, Halak, Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas