Lila horoszkópos kulcstartó rózsakvarccal

3490 Ft

  • Check Mark Várható kiszállítás : 2-5 munkanapon belül
  • Check Mark Ingyenes szállítás: 20 000 Ft értékű megrendelés felett.
Cikkszám: N/A Kategória:

Rózsakvarc és Horoszkópos Kulcstartó – A Szeretet és a Szépség Kifejezése

Fedezd fel ezt a különleges ásványgyöngyös kulcstartót, amely rózsakvarc gyöngyökkel és egy elegáns horoszkópos bilétával készült. A rózsakvarc az önszeretet és a harmónia köve, amely a szív energiáját aktiválja, és segít az érzelmi gyógyulásban. E kövek viselése nemcsak a belső békét segíti elő, hanem a szeretet és az elfogadás érzését is fokozza, így ideális társ a mindennapokban.

A kulcstartón található horoszkópos biléta 3 cm átmérőjű, polimer gyurmából készült, és gyönyörű lila színnel rendelkezik. Az epoxi bevonat tartós védelmet és lenyűgöző csillogást biztosít, míg a rajta lévő arany színű horoszkóp jel kifinomult és stílusos megjelenést kölcsönöz. A kulcstartó választható karabínerrel vagy kulcskarikával érkezik, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Ezen kívül a biléta hátuljára egyedi monogram vagy rövid üzenet is kérhető, amelyet emailben lehet egyeztetni, mindössze 500 Ft felárért. Ez a kulcstartó tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a személyre szabott kiegészítőket, és szeretnék kifejezni stílusukat és horoszkópos jegyüket egy praktikus, de szemet gyönyörködtető darabon keresztül. Válaszd a rózsakvarcot és hozd el a szeretet és a harmónia energiáját a mindennapjaidba!

A webshopunkban kapható, polimer gyurmából készült termékek mindegyike epoxy gyantával van bevonva, hogy biztosítsuk a hosszú élettartamot és tartósságot. Az epoxy réteg nemcsak megvédi a termékeket a töréstől és sérülésektől, hanem szép, csillogó külsőt is kölcsönöz nekik. A bevonatnak köszönhetően a termékek megőrzik eredeti színüket, és idővel sem sárgulnak be, így mindig olyan ragyogóak maradnak, mint az első napon.

Csomagolás: Webshopunkban minden terméket igényes, tetszetős csomagolásban küldünk, hogy már az első pillanattól különleges élményt nyújtson. Ha azonban a vásárló ajándékba szánja a terméket, külön kérés esetén lehetőség van ajándékcsomagolásra is. Ehhez elegendő egy üzenetet küldeni a megrendelés után, és egyedi megbeszélés alapján ajándékcsomagolásban postázzuk a terméket, hogy tökéletes meglepetés lehessen.

    Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlapon, és felveszem veled a kapcsolatot.

    karabíner/karika

    ezüst színű kicsi karabíner, arany színű szív karabíner, ezüst színű szív karabíner, arany színű karika, ezüst színű karika

    csillagjegy

    Bak, Vízöntő, Halak, Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas